Sunday, August 20, 2006

aardbeien met witte chocolade

All the colours of the world

En toen namen we even een zijsprong. We bevonden ons tegelijkertijd tussen sjeiks uit het verre oosten en ijsberen uit het verre noorden. Hier en daar fladderde een engeltje rond, en kregen we een knikje van een stoere kapitein.

Café De Gloria organiseerde vorige week maandag op een geheime locatie een all white party, inclusief aardbeien met witte chocolade.
Jammie!!!



10 Comments:

At 3:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Dat ziet er allemaal wel vrolijk uit in die witte kleren en die bonte lampen. Het doet me denken aan een Bhagwan-commune ;-)
(Die liepen allemaal rond in rode/roze kleding)

 
At 7:48 PM, Anonymous Anonymous said...

geweldige foto's en aarbeien met witte chocolade Mjammmmmmmmmmmmmmieeeeeeee!

 
At 12:59 AM, Blogger helena in noorwegen said...

amaaaai de aardbeien met witte chocolade waren zoals de kers/ slagroom op de taart.
Ben blij dat we nog eens samen uit ons dak gegaan zijn. Die dag was wit de kleur van de kleding, die dag was wiiiiiit de color to be.

 
At 6:03 AM, Blogger Pieterjan said...

De boa maakt het helemaal af. Leuk feestje precies :-)

 
At 1:53 PM, Blogger Cherry Blossom Girl said...

Zag er leuk uit! Hippe oorbellen trouwens :-).

 
At 2:57 PM, Blogger dorien said...

@oei, een commune, dat was alvast niet de bedoeling ;-)

@anonymous: idd :-) :-)

@helena: wit was in, ja, behalve tijdens 'rood' van den marco borsato. Wat een geschreeuw in de keet was me dat :-)

@pj: idd, die hadden we in het begin nog niet, maar omdat we bij de eerste buslading waren, konden we de 'versiering' van de muren dus even lenen voor onszelf :-)Eigenlijk heb ik de boa dan ook maar meteen meegenomen naar huis, wie weet voor een volgene white party!

@cbg: die oorbellen zijn het enige overblijfsel van Sensation White in Antwerpen. Voor de rest stak ik helemaal in 'nieuw wit' :-)

 
At 6:12 PM, Blogger Pieterjan said...

Aha, zo heb ik een hawaiiaanse bloemenslinger op een feestje gekregen nu die enorm veel indruk maakt op andere hawaiiparty's :-)

Sensation White... heb beetje spijt dat ik destijds ook niet ben geweest, het prijskaartje was me iets teveel (om nog maar te zwijgen dat ik een witte broek moest gaan kopen).

 
At 8:53 AM, Blogger Bad, Mean, Ugly said...

Geef mij maar een rustig tafeltje, 'het wit feestneusje' van de laatste foto, een fles veuve Cliquot-Ponsardin (brut) en aardbeitjes gedoopt in warme chocolade.

Voor de rest zorg ik zelf wel.

 
At 11:43 AM, Anonymous Anonymous said...

Klinkt alsof jullie zich heel goed geamuseerd hebben... Lijkt me dan ook heel gezellig geweest te zijn, en lekkere aardbeitjes....

 
At 4:42 AM, Blogger dorien said...

@pj: eerlijk gezegd was senstation white ook echt te duur voor wat het was. Wij waren er de allereerste keer bij: heel erg leuk voor een keertje, maar vorig jaar zijn we niet opnieuw gegaan. En tja, die witte broeken :-) Misschien is als sjeik gaan een oplossing?

@bm&u: les gouts et les couleurs...Nu eens een heerlijke fuif, dan eens gezellig tafelen, dan eens naar Pukkelpop,...theeft allemaal wel iets, zolang de witte aardbeien de constante blijven ;-)

@els: twas fantastisch meis :-)

 

Post a Comment

<< Home